КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО 2018г.

 

            На 21.12.2018г се проведе Коледно тържество. Гости на събитието бяха родители, учители и ученици.  Участниците изпълниха своите стихчета  и песни с много настроение и радост. Състоя се конкурс за коледна картичка. Отличилите се получиха награди.

ko4   1

ko3   ko2

 


ВЪТРЕШНА КВАЛИФИКАЦИЯ – “ОБРАЗОВАТЕЛНА МЕДИАЦИЯ”

На 20.12.2018г. в “ОУ Хаджи Димитър” се проведе вътрешна квалификация на тема: “Образователна медиация”. Участие взеха учителите от начален и прогимназиален етап. Темата беше представена във вид на презентация от председателите на методическите обеденения.

TO_1  TO_2

 

to44   to33


ПРОВЕДЕН ОТКРИТ УРОК ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ И ДОБРИ ПРАКТИКИ

 

Проведен открит урок за обмяна на опит и добри практики

На 20.12.2018г. се проведе урок за обмяна на опит и добри практики по История и цивилизации в V а клас на тема „Спарта- обществото на равните“, представен от господин Калин Дръндаров. Историята на владетелите на Пелопонес беше представена интересно и забавно с интерактивен урок, в който бяха включени различни дискусионни методи. Учениците се справиха уверено в процеса на работа. Господин Калин Дръндаров показа един увлекателен урок, който води учениците по пътя към знанието. Гости  на представянето бяха колеги, учители.

--_1   --_2

--_3   --_46

 


ОУ “ХАДЖИ ДИМИТЪР” – ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ!

 

   inov_2

 От тази учебна година ОУ „Хаджи Димитър“ с. Селиминово е иновативно училище. На 03.12.2018г. представители от училището посетиха първата Национална конференция по програмата “Иновативни училища”, която се проведе в гр. София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“. Показани бяха повече от 30 иновации от български училища, както и планът за развитие на програмата през 2019 година.

  inov_1

 

Национална конференция по програмата “Иновативни училища” – видео.