ПОДАЙ РЪКА НА ПРИРОДАТА

На 17.09 учениците от ОУ “Хаджи Димитър” взеха дейно участие в кампанията за почистване на околната среда “Подай ръка на природата”.  Със усмивка на уста и голям ентусиазъм, младите възпитаници на училището, под ръководството на учителите Нишан Такворян и Георги Карамииски събраха огромно количество отпадък и почистиха голям район от близките околности на село Селиминово.

1 2 3 4 5 6 7 98


ОБЯВА

Обява

  ОУ “Хаджи Димитър” с. Селиминово търси да назначи ръководител на групи за участие по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА “ЗАЕДНО В ИЗКУСТВАТА И В СПОРТА”, КАКТО СЛЕДВА:

  Модул 1.  “Изкуства” – Театрално изкуство – специалност театрално изкуство.

  Модул 2. “Споррт” – Футбол – треньор по футбол

Място на работа – ОУ “Хаджи Димитър”;

Срок на изпълнение – 80 учебни часа за учебната 2022/2023 година.

ОБЯВА


СЪСТЕЗАНИЕ НА ТЕМА ЗНАЯ И ИГРАЯ

 

Състезание на тема зная и играя

Обява

 

Във връзка с изпълнението на Дейност 8 “Участие в междуучилищни дейности” по проект BG05M2OP001 – 2.011 “Подкрепа за успех” Ви уведомяваме, че на 10.06.2022г. от 13:30 ч. в НУ “Христо Ботев” – с. Чинтулово, общ. Сливен ще се проведе състезание на тема “Зная и играя”.

В дейността ще вземат участие 12 ученици от НУ “Христо Ботев” – с. Чинтулово, 24 ученици от ОУ “Найден Геров” – с. Гавраилово и 24 ученици от ОУ “Хаджи Димитър” – с. Селиминово, който са включени в дейност 3 и дейност 4 по проекта.